Tocană de vită și orz

Tocană de vită și orz
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru repertoriul dvs., tocană de vită și orz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,66 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție conține 214 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello pentru copii, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Și Orz, Tocană de vită și orz, și Tocană De Vită Și Orz.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită în ulei până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați morcovii, ceapa și țelina; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați ciupercile, roșiile înăbușite, apa, vinul, bulionul, frunzele de dafin, sarea, cimbru și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
6
Adăugați orz; acoperiți și fierbeți 45 de minute mai mult sau până când orzul și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Combinați făina și apa rece până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă oțetul balsamic chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Presărați fiecare porție cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Vinăria Leap a cerbilor Napa Valley Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Vinăria Stags ' Leap Din Valea Napa Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon din Valea Napa din 2016 este plușat și primitor, cu o gamă atrăgătoare de fructe de mure brambly, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. La gust, fructele de fructe de pădure întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, conferind acestui Cabernet o profunzime și eleganță clasică. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat îndelungat. Incredibil de abordabil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Revista