Tocană de vită și legume

Carnea de vită și tocană de legume este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Tocană de vită și legume, Tocană De Vită Cu Legume, și Tocană de vită și legume.
Instrucțiuni
Îndepărtați bucățile de grăsime din carne.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Călește carnea în ulei timp de 10 minute, sau până se rumeneste pe toate părțile.
Scoateți carnea și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa și pasta de roșii în oală și sotati la foc mediu timp de 5 minute, sau până când ceapa este fragedă, amestecând des. Întoarceți carnea în tigaie împreună cu bulionul de vită, combinând cu amestecul de ceapă și pastă de roșii. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Adăugați morcovii, cartofii, rozmarinul, cimbru, frunza de dafin și fulgii de ardei roșu zdrobiți și fierbeți, acoperiți, încă 45 de minute. (Notă: poate fi necesar să adăugați puțină apă dacă tocanita pare prea groasă.)
În cele din urmă, adăugați ciupercile și mazărea și lăsați tocanita să se încălzească, aproximativ încă 10 până la 15 minute.
Îndepărtați frunza de dafin și crenguța de rozmarin înainte de servire.