Carne de vită tocană V ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 278 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 166 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de tocană cu o parte din sare și piper și acoperă cu făină. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se sotează carnea de vită și ceapa în unt și ulei până se rumenesc la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
3
Transferați carnea de vită și ceapa într-un vas și amestecați roșiile, apa și cuburile de bulion. Condimentează cu usturoi, pătrunjel, cimbru și restul de sare și piper. Se amestecă vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bouillon Cube
Vin Roșu
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Acoperiți supa și fierbeți timp de 1 1/2 ore înainte de a adăuga morcovi, cartofi de țelină și ceapă perlată. Continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră.