Tocană de vită, stil Bologna este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de dafin, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna), Tocană De Vită În Stil Casnic, și Tocană de vită în stil irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Încălziți uleiul în cuptorul olandez antiaderent de 4 litri la foc mediu. Gatiti pancetta, ceapa, ardeiul gras, usturoiul si patrunjelul in ulei aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand pancetta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
2 Cepe Roșii Tăiate
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se amestecă carnea de vită și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră, amestecând ocazional, până când carnea de vită este fragedă.