Friptura de vită scoțiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,22 USD pe porție. O porție conține 843 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime. Un amestec de morcovi, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită).
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2
Întindeți făina într-un bol puțin adânc. Condimentați carnea de vită cu sare și piper și dragați în făină; scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați jumătate din carne în caserolă și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Cu o lingură cu fante, transferați carnea într-un castron. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și carne făinată, rumenind carnea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Topiți untul în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și rutabaga și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați jeleul și vinul și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul de vită și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
8
Adăugați carnea rumenită și orice sucuri acumulate împreună cu cimbru, usturoi și frunze de dafin și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
9
Cu o lingură cu fante, transferați carnea într-un castron. Se fierbe sosul la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în caserolă și condimentați cu sare și piper. Aruncați crenguța de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Serviți tocanita cu prăjiturile cu cartofi Skirlie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă