Reteta Chianti marinat tocană de vită poate fi făcută în aproximativ 6 ore și 40 de minute. Pentru 6,09 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 727 calorii, 48G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 24 de fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți morcovi, cartofi, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Vită Marinată Chianti, Tocană De Vită Marinată Cu Vin Roșu, și Sos De Caramel Chianti.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați carnea de vită într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Se toarnă vinul peste carne și se marinează la frigider timp de 1 1/2 ore. Întoarceți carnea și marinați încă 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Vin
4
Scoateți carnea din vin și uscați-o cu prosoape de hârtie. Rezervați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Într-un cuptor olandez mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare. Condimentați carnea pe toate părțile cu sare și piper. Folosind clești, așezați carnea în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Clește
Tigaie
6
Scoateți carnea și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
7
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
8
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, măslinele, fasolea verde, cartofii, rozmarinul și salvia. Gatiti timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Rozmarin
Morcov
țelină
Usturoi
Măsline
1/2 Crenguță Rozmarin
9
Turnați vinul rezervat, roșiile și bulionul de vită în tigaie, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Întoarceți carnea în tigaie și aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Tomate
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
10
Scoateți carnea și crenguțele de rozmarin din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Carne
Tocană
11
Așezați carnea pe o tăietură și tăiați-o în sferturi. Folosind 2 furci, mărunțiți carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Adăugați carnea mărunțită în tocană și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Friptura de vită poate fi asociată cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Loosen Dr. l Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
"...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâia, mărul verde, piatra umedă și aromele ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un finisaj de citrice și mere suculente, uleiuri de nuci, săruri minerale și piatră umedă..."- Wine Advocate " acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Riesling-ul introductiv al lui Ernst Loosen este marcat de arome de piersici și caise proaspete, echilibrate de o cantitate echitabilă de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine