Tocană de vită LaVohn

Tocană de vită LaVohn
Tocană de vită LaVohn necesită în jur 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 455 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună făina, piperul negru, sarea și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu. Dragați bucățile de carne de vită în făina condimentată și rumeniți carnea de vită pe toate părțile în uleiul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Amestecați împreună apa, bulionul de legume, bulionul de vită, vinul Cabernet, cimbru, frunzele de dafin, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez mare sau oală grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Bulion De VităBulion De Vită
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați carnea de vită, aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti tocanita pana cand carnea de vita este foarte frageda si lichidul s-a redus, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă morcovii și cartofii, se aduce înapoi la fierbere și se fierbe până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
5
Amestecați amidonul de porumb într-un bol mic cu puțină apă până se omogenizează și amestecați în tocană. Se fierbe până se îngroașă, amestecând constant. Reglați sarea și piperul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista