Tocană de vită LaVohn necesită în jur 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 455 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați împreună făina, piperul negru, sarea și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu. Dragați bucățile de carne de vită în făina condimentată și rumeniți carnea de vită pe toate părțile în uleiul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Ulei De Gătit
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Amestecați împreună apa, bulionul de legume, bulionul de vită, vinul Cabernet, cimbru, frunzele de dafin, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez mare sau oală grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Frunze De Dafin
Bulion De Vită
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați carnea de vită, aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti tocanita pana cand carnea de vita este foarte frageda si lichidul s-a redus, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă morcovii și cartofii, se aduce înapoi la fierbere și se fierbe până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Morcov
Carne De Vită
Tocană
5
Amestecați amidonul de porumb într-un bol mic cu puțină apă până se omogenizează și amestecați în tocană. Se fierbe până se îngroașă, amestecând constant. Reglați sarea și piperul înainte de servire.