Friptura de vită irlandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 863 calorii, 52G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 5529 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, pătrunjel, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Tocană De Vită Irlandeză, Tocană De Vită Irlandeză, și Tocană De Vită Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare. Sareți ușor bucățile de vită. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați carnea de vită (nu aglomerați tigaia, altfel carnea se va aburi și nu se va rumeni) și gătiți, fără a amesteca, până se rumenesc frumos pe o parte, apoi folosiți clești pentru a întoarce bucățile. Continuați să gătiți în acest mod până când toate părțile sunt rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați stoc de vită, Guinness, vin roșu, pastă de roșii, zahăr, cimbru, sos Worcestershire și frunze de dafin. Se amestecă pentru a combina. Aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, apoi acoperiți și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.2 în timp ce carnea și bulionul fierb la foc mic, topiți untul într-o altă oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Guinness
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Căpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați cartofi, ceapă și morcovi. Saut legume până la aur, aproximativ 20 de minute. Puneți deoparte până când tocanita de vită din pasul unu a fiert timp de o oră.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tocană De Vită
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați legume în tocană de vită. Fierbeti neacoperit pana cand legumele si carnea de vita sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute. Aruncați frunzele de dafin. Înclinați tigaia și lingura de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tocană De Vită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați tocană în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8
Se presară pătrunjel și se servește. (Poate fi pregătit cu până la 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. Aduceți la foc mic înainte de servire.)