Nu-Peek tocană de vită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Un amestec de vin, supă de ceapă condensată, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 28 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați 365 de zile de gătit lent: fără tocană Peek, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de tocană de vită, supa de ceapă franceză condensată, crema condensată de supă de ciuperci, ciuperci și vin roșu uscat într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.