Rețeta tocană de vită franceză de țară cu aragaz lent ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 7 ore și 55 de minute. Acest fel principal are 317 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, conserve de roșii, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Italiană De Țară Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită De Țară Franceză, și Pui De Aragaz Lent Din Țara Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați slănina în aragaz. Aruncați toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, în tigaie. Gatiti carnea de vita in grasime de bacon 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă ceapa în carne de vită. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă morcovii, vinul, bulionul, făina, busuiocul, cimbru, sarea, piperul și roșiile tăiate cubulețe în amestec în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
5
Se amestecă ciupercile și roșiile uscate la soare. Capac; gatiti la foc mic cu 20 pana la 30 de minute mai mult sau pana cand rosiile uscate la soare sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De șalote, Tocate
6
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se presară pătrunjel.