Tocană de vită din sud-vest
Tocanita de carne de vită Southwest este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 8 porții. O porție conține 156 de calorii, 8 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tocană de vită de sud-vest, tocană de sud-vest și tocană de orz de sud-vest.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșiile, porumbul, fasolea, sosul picante, apa, chimenul, sarea, pudra de usturoi și piperul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când porumbul este fraged.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.