Tocană de vită din rădăcină
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, tocană de vită cu rădăcină ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 253 de calorii, 20 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați carne de vită tocată, sare, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită și rădăcină, Tocană de vită și rădăcină și Crock Pot Root Vegetable Tocaniță de vită măcinată.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați bulionul, legumele, pasta de roșii, sosul Worcestershire, cimbru, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Tocanita de vita poate fi asociata cu Shiraz, Cabernet Sauvignon si Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.