Tocană de vită de toamnă a lui Rachael Ray cu măr, ceapă și usturoi prăjit
Tocanita de vita de toamna a lui Rachael Ray cu mere, ceapa si usturoi prajit ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 9 și costă 2,63 USD pe porție. O porție conține 730 calorii, 34G de proteine, și 52G de grăsime. 629 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cidru de mere tulbure, bulbi de usturoi, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Vită De Toamnă, Tocană De Vită De Toamnă, și Vinul roșu al lui John și plăcinte cu tocană de vită cu usturoi prăjit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați capetele bulbilor de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Stropiți cu EVOO, condimentați cu sare și piper, înfășurați în folie și prăjiți până se înmoaie, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Scoateți usturoiul și reduceți căldura la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați un strop de EVOO și slănină. Slănină maro și crocantă, apoi scoateți și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Se toarnă o parte din grăsime din tigaie și se adaugă câteva linguri unt.Se usucă carnea și se condimentează generos cu sare și piper. Dragați în făină și adăugați în oala fierbinte în loturi. Gatiti pana la maro crocant si profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați mai mult unt după cum este necesar, câte 2 linguri pe rând. Rezervați carnea rumenită cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați morcovul, mărul, țelina, ceapa, Golful, sarea și piperul în oală și acoperiți parțial. Gatiti pentru a inmuia legumele cateva minute apoi presarati cu 2 linguri de faina. Se amestecă un minut, apoi se adaugă cidru, consomm, căței de usturoi prăjiți și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați buchetul rezervat de vită, slănină și ierburi în tigaie, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și transferați la cuptor. Fierbeți carnea timp de 2 ore, până când este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lăsați să stea 20 de minute în timp ce gătiți cartofii.Fierbeți cartofii și păstârnacul în apă sărată până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
12
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte; mash cu 2 linguri de unt, brânză și lapte. Se condimentează cu sare, piper și nucșoară; se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Serviți tocană în boluri puțin adânci cu cartofi alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)