Tocană De Vită De Modă Veche

Tocană De Vită De Modă Veche
Tocanita de vită de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 290 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2324 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Încercați Tocană De Vită De Modă Veche, Tocană De Vită De Modă Veche, și Tocană De Vită De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți carnea de vită cu făină, scuturând excesul. Într-o oală mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare, adăugați carnea de vită și sotati până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți carnea de vită din oala de stoc și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și ciupercile în oala de stoc și sotati timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă usturoiul și se sotează timp de 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Îndepărtați grăsimea orice grăsime din oala de stoc și întoarceți carnea de vită gătită în oală; amestecați pasta de roșii și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar ingredientele și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
7
Îndepărtați orice spumă care s-a acumulat pe suprafața tocanului și adăugați morcovi, cartofi și fasole verde. Acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
MorcovMorcov
TocanăTocană
8
Într-un bol mic de amestecare, amestecați amidonul de porumb și apa rece. Se amestecă amestecul în tocană. Creșteți căldura și fierbeți descoperit timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
9
Se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista