Rețeta tocană de vită de cidru poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, apă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Vită De Cidru, Tocană de vită de cidru pentru, și Tocană De Vită Cu Cidru De Mere.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro pe toate părțile în ulei la foc mediu-mare; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați cidrul, oțetul, sarea, dacă doriți, cimbru și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și ceapa; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Friptura de vită poate fi asociată cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Radley & Finch Lazy Hare Shiraz cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley Și Finch Lazy Hare Shiraz
Acest Shiraz se găsește pe partea mai ușoară a vieții. Fructele primare s-au concentrat pe spectrul roșu și un alcool perfect echilibrat pentru a adăuga vioiciune Palatului. Un partener excelent pentru tariful casual de vineri seara, burgeri gourmet rari și Favorite mexicane de casă.