Tocană de vită de casă

Tocană de vită de casă
Tocană de vită de casă ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 431 de calorii, 26 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de carne de vită, ulei de canolan, apă și oțet. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ tocană de vită de sud de casă, tocană de vită de sud de casă și tocană de vită de casă la gătirea lentă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită în ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, sosul Worcestershire, oțetul, zahărul brun, condimentele și 1-1/2 cană de apă. Se amestecă în carnea de vită. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați făina și apa rămasă; se amestecă treptat în amestecul de carne de vită. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Serviți cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista