Tocană de vită de casă
Tocană de vită de casă ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 431 de calorii, 26 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de carne de vită, ulei de canolan, apă și oțet. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ tocană de vită de sud de casă, tocană de vită de sud de casă și tocană de vită de casă la gătirea lentă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită în ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana se inmoaie.
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, sosul Worcestershire, oțetul, zahărul brun, condimentele și 1-1/2 cană de apă. Se amestecă în carnea de vită. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Combinați făina și apa rămasă; se amestecă treptat în amestecul de carne de vită. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.