Tocană De Vită Curry

Friptura de vită Curried ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 375 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți frunze de dafin, sos de chile Thailandez, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Încercați Tocană De Vită Curry, Tocană De Vită Curry, și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pasta, combinați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Lingură într-un castron.
Pentru a pregăti tocană, încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Reduceți căldura la minim; adăugați ulei în tigaie.
Adăugați pastă; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați curry, scorțișoară și frunze de dafin; gătiți 30 de secunde, amestecând constant. Se amestecă carnea de vită, sosul de soia și bulionul. Creșteți căldura la mediu-mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Adăugați cartof dulce, morcov, țelină și ciuperci. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de cocos. Aruncați bățul de scorțișoară și frunza de dafin.