Tocană De Vită Cubaneză

Tocană De Vită Cubaneză
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanita de vită cubaneză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, oțetul de vin, caperele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană De Fasole Neagră Cubaneză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand frecvent, pana cand sunt transparente. Se amestecă carnea cubată și se gătește până se rumenesc. Se amestecă ardeiul gras roșu, frunza de dafin, chimenul și oregano; gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă sherry, sos de roșii, oțet, măsline, stafide și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi doar carnea. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și acoperiți. Fierbeti pana cand furculita licitație, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați mai multă apă dacă tocanul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Amestecați cartofii în tocană. Condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti, acoperiti, pana cand cartofii sunt aproape fragede. Descoperiți și gătiți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista