Tocană De Vită Cu Vin Roșu

Tocană de vită de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 26 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, frunze de dafin, napi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne de vită cu vin roșu, și Carne De Vită În Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în bucăți de 2 până la 2 1/2 inch; pat cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate.
Combinați 3 Linguri. făină, 1 linguriță. sare, boia și piper într-un castron; aruncați carnea de vită cu amestecul de făină.
Gatiti carnea de vita, in loturi, in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand des, 4 pana la 6 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din cuptorul olandez.
Adăugați vin roșu, amestecând pentru a slăbi particulele din partea inferioară a cuptorului olandez. Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez; adăugați bulion, cimbru, frunze de dafin și 1/2 linguriță. sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 1 oră.
Între timp, curățați Napul și tăiați-l în cuburi de 1 inch. Înjumătățiți ciupercile.
Adăugați napi, ciuperci și morcovi la tocană. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Bateți împreună restul de 1 lingură. făină și 1/4 linguriță. sare până se amestecă; bateți 1/2 cană de bulion fierbinte în amestecul de făină până se omogenizează.
Bateți amestecul de făină în tocană până se omogenizează. Gatiti, amestecand des, 20 de minute sau pana se ingroasa.
* Bulionul de vită poate fi înlocuit.