Tocană de vită de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 26 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, frunze de dafin, napi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne de vită cu vin roșu, și Carne De Vită În Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în bucăți de 2 până la 2 1/2 inch; pat cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Combinați 3 Linguri. făină, 1 linguriță. sare, boia și piper într-un castron; aruncați carnea de vită cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Gatiti carnea de vita, in loturi, in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand des, 4 pana la 6 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scoateți carnea de vită din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați vin roșu, amestecând pentru a slăbi particulele din partea inferioară a cuptorului olandez. Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez; adăugați bulion, cimbru, frunze de dafin și 1/2 linguriță. sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Vin Roșu
Bulion
Cimbru
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Între timp, curățați Napul și tăiați-l în cuburi de 1 inch. Înjumătățiți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Nap
7
Adăugați napi, ciuperci și morcovi la tocană. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Nap
Carne
Tocană
8
Bateți împreună restul de 1 lingură. făină și 1/4 linguriță. sare până se amestecă; bateți 1/2 cană de bulion fierbinte în amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Bateți amestecul de făină în tocană până se omogenizează. Gatiti, amestecand des, 20 de minute sau pana se ingroasa.