Tocană de vită cu migdale și măsline
Carnea de vită cu migdale și măsline este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 373 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită dezosată cu grăsime, migdale albite, măsline calamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide, Pui Cu Migdale Și Măsline Verzi, și Dovlecei sote cu migdale și măsline.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch.
Așezați carnea, ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și 1/3 cană de apă într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul la mediu și se fierbe 20 de minute. Descoperiți și fierbeți la foc mare, amestecând des, până când sucurile se evaporă și se formează o peliculă maro închis în tigaie, 10 până la 15 minute.
Adăugați bulion, 1/3 cană de sherry și migdale; se amestecă pentru a elibera pelicula maro din tigaie. Reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Adăugați măsline. Acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Dacă mai mult de 1 cană de lichid este în tigaie, fierbeți, neacoperit, la foc mare până când se reduce la 1 cană.
Se amestecă 1/3 cană de sherry cu amidon de porumb.
Se adaugă în tigaie; se amestecă până la fierbere.
Se toarnă într-un castron; se presară pătrunjel.