Tocană de vită cu migdale și măsline

Tocană de vită cu migdale și măsline
Carnea de vită cu migdale și măsline este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 373 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită dezosată cu grăsime, migdale albite, măsline calamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide, Pui Cu Migdale Și Măsline Verzi, și Dovlecei sote cu migdale și măsline.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați carnea, ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și 1/3 cană de apă într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul la mediu și se fierbe 20 de minute. Descoperiți și fierbeți la foc mare, amestecând des, până când sucurile se evaporă și se formează o peliculă maro închis în tigaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bulion, 1/3 cană de sherry și migdale; se amestecă pentru a elibera pelicula maro din tigaie. Reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați măsline. Acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este fragedă când este străpunsă, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Dacă mai mult de 1 cană de lichid este în tigaie, fierbeți, neacoperit, la foc mare până când se reduce la 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă 1/3 cană de sherry cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Se adaugă în tigaie; se amestecă până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă într-un castron; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista