Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan

Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan
Tocană de vită Lemongrass Charles Phan este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1051 calorii, 39G de proteine, și 92g de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 267 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc thailandez, ridiche daikon, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Sosul de pește aromat al lui Charles Phan, Salata de vinete prăjite și praz a lui Charles Phan, și Carnea de porc glazurată cu fasole neagră a lui Charles Phan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cu 1 lingură de ulei, presărați sare și piper și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Lăsați să stea în timp ce pregătiți toate celelalte ingrediente.
4
Într-un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu, încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc mare. Când uleiul este fierbinte, lucrând în loturi, adăugați carnea de vită și gătiți, întorcând după cum este necesar, timp de aproximativ 8 minute, până se rumenesc pe toată partea. Deoarece fiecare lot este gata, transferați-l pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa în oala Acum goală. Gatiti, amestecand frecvent, timp de aproximativ 10 minute, pana cand ceapa devine maro auriu intens. Se amestecă usturoiul și se gătește, amestecând, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați lemongrass, pastă de roșii, ghimbir, anason stelat și chile întregi după gust și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Elixirul GElixirul G
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Transferați amestecul într-o oală mare de lut.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați carnea de vită și orice sucuri acumulate în vasul de lut și turnați în stoc. Aduceți lichidul la fierbere la foc mediu, reduceți căldura, astfel încât lichidul să se fierbe ușor, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 1 1/2 ore, până când întâlnirea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați morcovii și daikonul, acoperiți din nou și gătiți timp de 30 de minute mai mult, până când legumele sunt fierte și carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de pește, câte 1 lingură pe rând, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
11
Serviți tocanita direct din vasul de lut. Completați fiecare porție cu o parte din busuioc și chile tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista