Cimbru tocană de carne de vită de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, sos de salată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Tocană De Vită Cu Legume Savuroase, Tocană De Legume Savuroasă, și Tocană De Vită Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de tocană de vită și pansamentul Italian până când carnea se rumeneste uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați 2 căni de apă, bulion de vită, roșii tăiate cubulețe, bulion de vită, sos de roșii, usturoi, frunze de dafin, sare, oregano și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
Sos De Roșii
Bulion De Vită
Frunze De Dafin
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Apă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți cartofii, morcovii, ardeiul gras și ceapa în tocană; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Cartofi
Morcov
Ceapă
Tocană
4
Combinați făina și apa rece într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană, se aduce la fierbere; gătiți și amestecați până când tocanul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.