Tocană De Vită Cu Legume Savuroase

Tocană De Vită Cu Legume Savuroase
Cimbru tocană de carne de vită de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, sos de salată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Tocană De Vită Cu Legume Savuroase, Tocană De Legume Savuroasă, și Tocană De Vită Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de tocană de vită și pansamentul Italian până când carnea se rumeneste uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 căni de apă, bulion de vită, roșii tăiate cubulețe, bulion de vită, sos de roșii, usturoi, frunze de dafin, sare, oregano și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
Sos De RoșiiSos De Roșii
Bulion De VităBulion De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți cartofii, morcovii, ardeiul gras și ceapa în tocană; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
TocanăTocană
4
Combinați făina și apa rece într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană, se aduce la fierbere; gătiți și amestecați până când tocanul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate49
Revista