Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă
Tocană de vită de legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 100 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Cap la magazin și ridica ciuperci, carne de vită tocană, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă, Tocană de legume de iarnă peste cuscus, și Tocană de legume de năut și de iarnă.
Instrucțiuni
Se toarnă pansamentul peste carnea de tocană într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform carnea cu pansament. La frigider 30 min. la marinat.
Gatiti baconul in cratita mare la foc mediu 5 min. sau până când este crocant, amestecând ocazional. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ciuperci și ceapă la picăturile rezervate; gatiti la foc mediu-mare 10 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Scoateți carnea de tocană din marinată; se adaugă în cratiță cu morcovi, cartofi, roșii, bulion și slănină. Aruncați punga și marinada.
Aduceți tocană la fiert, amestecând ocazional; acoperi. Fierbeti la foc mic 1-1 / 2 ore sau până când carnea de vită se face și tocană este îngroșat, amestecând ocazional și descoperirea pentru ultimele 15 min.