Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă

Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă
Tocană de vită de legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 100 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Cap la magazin și ridica ciuperci, carne de vită tocană, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă, Tocană de legume de iarnă peste cuscus, și Tocană de legume de năut și de iarnă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă pansamentul peste carnea de tocană într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform carnea cu pansament. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Gatiti baconul in cratita mare la foc mediu 5 min. sau până când este crocant, amestecând ocazional. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciuperci și ceapă la picăturile rezervate; gatiti la foc mediu-mare 10 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Scoateți carnea de tocană din marinată; se adaugă în cratiță cu morcovi, cartofi, roșii, bulion și slănină. Aruncați punga și marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Aduceți tocană la fiert, amestecând ocazional; acoperi. Fierbeti la foc mic 1-1 / 2 ore sau până când carnea de vită se face și tocană este îngroșat, amestecând ocazional și descoperirea pentru ultimele 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista