Tocană de vită cu jeleu de coacăze roșii și smântână
Tocană de vită cu jeleu de coacăze roșii și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 955 calorii, 64G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, pastă de roșii, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Biscuiți Cu Jeleu De Coacăze, Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii), și Carne de vită cu biscuiți cremă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați carnea de vită cu țelina, morcovii, ceapa, vinul, frunzele de dafin, fructele de ienupăr, rozmarinul și cimbru. Acoperiți și refrigerați peste noapte, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți carnea și legumele într-o strecurătoare așezată peste un bol. Alegeți boabele de ienupăr și aruncați-le; rezervați marinada. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați jumătate din carne și legume și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 3 minute. Se amestecă și se gătește până se rumenesc ușor peste tot, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A Permite
4
Transferați într-un castron. Repetați cu restul de 2 linguri de ulei și carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întoarceți carnea și legumele în caserolă. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
6
Adăugați oțetul și amestecați pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Adăugați marinada rezervată și pasta de roșii și fierbeți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Adăugați bulionul și 1/4 cană plus 2 linguri de jeleu de coacăze, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
9
Scurgeți tocanita într-o strecurătoare așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Transferați bucățile de carne într-un platou. Apăsați pe solidele din strecurătoare pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Turnați lichidul înapoi în caserolă și readuceți carnea în oală. Se amestecă smântâna și se aduce la foc mic. Condimentează tocanita cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Într-o cratiță mică, topiți restul de 1/4 cană plus 2 linguri de jeleu de coacăze roșii la foc moderat, amestecând. Puneți tocanita în boluri mari de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze Roșii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
13
Stropiți jeleul cald peste tocană și serviți cu spaetzle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă