Tocană de vită cu cidru

Tocană de vită cu cidru
Tocană de vită cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 367 de calorii . Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați cimbru, tocană de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ tocană de vită și Guinness , tocană de vită verde Chile și tocană clasică de vită .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o cratiță mare, rumeniți carnea de vită în ulei; scurgere. Se amestecă cidrul, apa, oțetul și cimbrul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 1 oră și 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Unt Suplimentar, Topit, OptionalUnt Suplimentar, Topit, Optional
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
1 Litru De Otet Alb1 Litru De Otet Alb
Echipamente pe care le vei folosi
împachetate Individual Sfoară-bețișoare De Brânzăîmpachetate Individual Sfoară-bețișoare De Brânză
3
Adăugați morcovii, țelina, cartofii și ceapa; se intoarce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Vin Alb, Sau Dupa GustOtet De Vin Alb, Sau Dupa Gust
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
4 Piept De Pui întregi, Fără Piele, Fără Os4 Piept De Pui întregi, Fără Piele, Fără Os
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Sau Orice Fel Vă Place, Tulpină și FeliatăSau Orice Fel Vă Place, Tulpină și Feliată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista