Tocană de vită cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 367 de calorii . Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați cimbru, tocană de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ tocană de vită și Guinness , tocană de vită verde Chile și tocană clasică de vită .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o cratiță mare, rumeniți carnea de vită în ulei; scurgere. Se amestecă cidrul, apa, oțetul și cimbrul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acoperă și se fierbe timp de 1 oră și 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Cesti Catei De Usturoi
Unt Suplimentar, Topit, Optional
6 Până La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
1 Litru De Otet Alb
Echipamente pe care le vei folosi
împachetate Individual Sfoară-bețișoare De Brânză
3
Adăugați morcovii, țelina, cartofii și ceapa; se intoarce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Vin Alb, Sau Dupa Gust
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
4 Piept De Pui întregi, Fără Piele, Fără Os
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați