Tocană De Vită Cu Ceapă Caramelizată Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Cu Ceapă Caramelizată Cu Aragaz Lent
Tocanita de carne de vită cu ceapă caramelizată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Dacă aveți bucăți tăiate în diagonală morcovi, căptușeli de aragaz lent, Carne de tocană de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Caramelizat-Friptură De Ceapă, Supă de ceapă franceză cu ceapă caramelizată cu aragaz lent, și Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mic. Gatiti ceapa si zaharul in unt 30 pana la 35 de minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se rumeneste intens si se caramelizeaza. Se amestecă cimbru și carne de tocană; se pune în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați bulionul și amestecul de sos; se toarnă peste amestecul de carne în aragazul lent. Se acoperă cu morcovi și păstârnac. Capac; gatiti la foc mic 8-9 ore sau pana cand carnea de vita si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
BulionBulion
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Se amestecă mazărea. Acoperiți; gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista