Tocană de vită cu aragaz lent IV

Tocană de vită cu aragaz lent IV
Slow Cooker Beef Stew IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană de vită la grătar cu aragaz lent, și Tocană De Vită (Aragaz Lent).

Instrucțiuni

1
Puneți carnea într-o pungă mare de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Combinați 1/4 cană de făină cu 1/2 linguriță de sare; se toarnă în punga cu carnea și se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CarneCarne
SareSare
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de tocană și gătiți până se rumenesc uniform pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Transferați într-un aragaz lent împreună cu morcovii, cartofii, pătrunjelul și piperul. Într-un castron mic, amestecați împreună 2 căni de apă clocotită și amestecați supa uscată; se toarnă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Amestec De SupăAmestec De Supă
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
6
În aceeași tigaie, topiți untul și sotati ceapa până se înmoaie; scoateți în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
7
Se toarnă vin roșu în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile de mâncare rumenite pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc și se toarnă în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 30 de minute. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 6 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița. Într-un castron mic sau cană, amestecați împreună 2 linguri de făină cu 1/4 cană de apă caldă. Se amestecă în tocană și se gătește neacoperit timp de 15 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
CarneCarne
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Revista