Tocană de vită cu aragaz lent IV

Slow Cooker Beef Stew IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană de vită la grătar cu aragaz lent, și Tocană De Vită (Aragaz Lent).
Instrucțiuni
Puneți carnea într-o pungă mare de plastic.
Combinați 1/4 cană de făină cu 1/2 linguriță de sare; se toarnă în punga cu carnea și se agită pentru a acoperi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de tocană și gătiți până se rumenesc uniform pe exterior.
Transferați într-un aragaz lent împreună cu morcovii, cartofii, pătrunjelul și piperul. Într-un castron mic, amestecați împreună 2 căni de apă clocotită și amestecați supa uscată; se toarnă în aragazul lent.
În aceeași tigaie, topiți untul și sotati ceapa până se înmoaie; scoateți în aragazul lent.
Se toarnă vin roșu în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile de mâncare rumenite pe fund.
Se ia de pe foc și se toarnă în aragazul lent.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 30 de minute. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 6 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița. Într-un castron mic sau cană, amestecați împreună 2 linguri de făină cu 1/4 cană de apă caldă. Se amestecă în tocană și se gătește neacoperit timp de 15 minute sau până se îngroașă.