Slow Cooker Beef Stew IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană de vită la grătar cu aragaz lent, și Tocană De Vită (Aragaz Lent).
Instrucțiuni
1
Puneți carnea într-o pungă mare de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Combinați 1/4 cană de făină cu 1/2 linguriță de sare; se toarnă în punga cu carnea și se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Carne
Sare
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carne de tocană și gătiți până se rumenesc uniform pe exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Transferați într-un aragaz lent împreună cu morcovii, cartofii, pătrunjelul și piperul. Într-un castron mic, amestecați împreună 2 căni de apă clocotită și amestecați supa uscată; se toarnă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Amestec De Supă
Morcov
Pătrunjel
Piper
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
6
În aceeași tigaie, topiți untul și sotati ceapa până se înmoaie; scoateți în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
7
Se toarnă vin roșu în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile de mâncare rumenite pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc și se toarnă în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 30 de minute. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 6 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița. Într-un castron mic sau cană, amestecați împreună 2 linguri de făină cu 1/4 cană de apă caldă. Se amestecă în tocană și se gătește neacoperit timp de 15 minute sau până se îngroașă.