Tocană De Vită Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Cu Aragaz Lent
Tocanul de vită Slow Cooker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 409 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.34 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza tapioca ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Tapioca ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tapioca, zahărul, praful de usturoi, sarea și sucul de roșii într-un blender și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De RoșiiSuc De Roșii
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați ceapa, țelina, morcovii, ciupercile și carnea de vită într-un aragaz lent electric și adăugați amestecul de suc. Acoperiți și gătiți la mare timp de 5 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
țelinățelină
SucSuc
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista