Tocană De Vită Belgiană

Tocană De Vită Belgiană
Tocană de vită belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 643 calorii, 75g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, rotund de sus, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Belgiană, Tocană belgiană de vită și bere, și Tocană de vită cu Pale Ale în stil Belgian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez sau o oala rezistenta la cuptor pana se rumeneste si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați uleiul de măsline la grăsimea rămasă în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Se încălzește la foc mediu-mare. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie și se rumenesc foarte bine, câteva bucăți pe rând (nu înghesuiți cuptorul olandez), îndepărtându-le când ați terminat. Se rumenesc ceapa în grăsimea rămasă, se îndepărtează și se lasă deoparte. Aruncați orice grăsime rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Reduceți căldura la minim.
6
Adăugați coniacul și răzuiți toate bucățile rumenite. Aprindeți cu grijă cu un chibrit și învârtiți pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
7
Încălziți cuptorul la 325 F. întoarceți slănina, carnea de vită și ceapa în cuptorul olandez. Se amestecă sarea, cimbru, piper, frunze de dafin, usturoi, zahăr brun, bere și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BulionBulion
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
8
Întindeți pâinea cu muștarul și așezați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
9
Se încălzește până la fierbere.
10
Se ia de pe foc, se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 2 pana la 2 1/2 ore sau pana cand carnea este frageda cu furculita, amestecand ocazional. Înainte de servire, degresați grăsimea din sos. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Păstrați-l: refrigerați resturile până la 2 zile. Pentru a îngheța, puneți în recipiente etanșe sau pungi cu fermoar grele de până la 3 luni. Când reîncălziți, încălziți ușor la foc mediu-mic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista