Tocană aromată de vită necesită aproximativ 6 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 22 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, cartofi, ardei și căței de usturoi. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru toamna. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ carne de vită aromată în sos, piept aromat de vită și carne de vită aromată.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. slow cooker, combinați ciupercile, cartofii, morcovii, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, boia de ardei, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se pune peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Combinați bulionul, sosul teriyaki, usturoiul și frunza de dafin; se toarnă peste carnea de vită.
Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Ai putea încerca Bodega Norton Brut rosé. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.