Tocană de vită a mamei

Tocană de vită a mamei
Tocanita de vită a mamei durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 240 de calorii, 17 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Cu un scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tocană de vită cu burgundă a mamei, tocană de vită la gătirea lentă a mamei și tocană de vită la gătirea lentă a mamei.

Instrucțiuni

1
Puneți oase de supă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă. Aduceți încet la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Catei De Usturoi, Tocati, OptionalCatei De Usturoi, Tocati, Optional
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Pune oasele de vită deoparte până când se răcesc suficient pentru a fi manipulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
3
Scoateți carnea de pe oase; aruncați oasele și întoarceți carnea în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați cartofii, morcovii, ceapa, orzul, roșiile, sare, piper, usturoi și frunza de dafin, dacă doriți. Acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când legumele și orzul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate79
Revista