Friptura de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 66g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, chuck de vită, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare cu un capac etanș la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se toarnă suficient ulei pentru a umple tigaia cu o adâncime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Întindeți făina pe o farfurie sau o bucată de hârtie de ceară. Condimentează generos jumătate din carnea de vită cu sare și piper, apoi dragează în făină. Se scutură excesul de făină și se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Roșii Feliate, Opțional
4
Se sotează carnea, neacoperită, amestecând doar ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați carnea de vită pe o farfurie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia. Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. întoarceți vasul în aragaz și topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, încă aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea de vită în oală și adăugați apa sau bulionul și aduceți la foc mic. Folosind o bucată de sfoară de bucătărie, legați pătrunjelul, cimbrul și frunzele de dafin și adăugați pachetul în oală. Condimentează cu 2 lingurițe sare și piper după gust. Acoperiți și transferați la cuptor. Se toacă carnea până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți cuptorul olandez din cuptor. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit cu o ladă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Polonic
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și roșiile și aduceți la foc mic. Tocană, neacoperită, deasupra sobei, amestecând ocazional, până când lichidul s-a îngroșat și carnea de vită și legumele sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Scoateți și aruncați pachetul de plante medicinale. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper după gust. Împărțiți între boluri și serviți imediat. Nota bucătarului: chuck-ul de vită, datorită marmorării sale de grăsime intra-musculară, este alegerea pentru orice tip de tocană. Dacă nu găsiți chuck cubed pentru tocană în departamentul dvs. de carne, cumpărați o friptură groasă și tăiați-o în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă