Tocană De Vită
Stew Beefy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1211 calorii, 49G de proteine, și 80g de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați foi de foietaj, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tocană De Fasole Neagră, Plăcintă Cu Oală De Fasole, și Tigaie Beefy de Beef.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața ușor făinată.
Tăiați patiseria în runde de 4 (4 inci).
Așezați rundele pe foaia de copt.
Coaceți 12 minute sau până devin aurii. Puneți deoparte și păstrați cald.
Presărați carnea de vită cu piper negru. Înveliți carnea de vită cu făină.
Încălziți uleiul în saucepot.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc.
Se încălzește la fierbere. Gatiti la foc mediu 15 minute sau pana cand carnea de vita este gata si sosul este usor ingrosat. Condimentează după gust.
Împărțiți tocană între 4 boluri (12 uncii). Completați fiecare cu rotund de patiserie.