Tocană de tabără ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.78 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, vițel, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Southern Camp Stew, Camp Burger, și Camp Chili, În Stil Tom.
Instrucțiuni
1
Combinați oasele de supă, carnea de porc, vițelul, carnea de vită, frunzele de dafin, sarea, piperul și apa într-o oală mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
3
Scoateți oasele de supă din bulion; îndepărtați carnea din oase, aruncând oasele. Tăiați gros carnea și reveniți la bulion. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Îndepărtați și aruncați grăsimea de pe suprafața bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați cartofi, piper verde, ceapă, țelină, porumb, roșii, catsup și sos Worcestershire; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Adăugați ficat; acoperiți și fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
7
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8
Tocană de ladă în boluri individuale de servire; serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat