Tocană de sud-vest
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lacto ovo vegetarian? Southwest Stew ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 245 de calorii, 12 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de usturoi, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt tocană de orz de sud-vest, tocană de vită de sud-vest și tocană de vită de sud-vest.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.
Decorați cu brânză cheddar mărunțită dacă doriți.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Guenoc Lake County Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon]()
Judetul Lacul Guenoc Cabernet Sauvignon
Fructe înainte cu cireșe închise, piper alb picant și note de stejar, cu note de lavandă și vanilie pe nas. Aromele de fructe continuă pe gust, cu tanini fermi integrati și un final lung și suplu.