Tocană de Sud-Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tocană Sud-Vestică În Două Etape, Oala De Tocană Din Sud-Vest, și Tocană De Pui Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, carne de porc maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eden Canyon Vineyards "ESTATE" Cabernet Sauvignon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Eden Canyon Vineyards" ESTATE " Cabernet Sauvignon
Medalia de bronz-concursul de vinuri San Francisco Chronicle 2011. Cabernet Sauvignon din 2007 este un vintage de bun augur. Sezonul de creștere a produs cele mai groase și mai aromate piei pe care le-am crescut vreodată. Puternic și complex, tenul ei de corb dezvăluie un stil feminin, un corp mediu și arome dense de afine proaspete, ciocolată, coacăze, scorțișoară, violete și cuișoare. Această epocă a îmbătrânit timp de 24 de luni în butoaie de stejar francez. Vinurile noastre de producție mică, realizate manual, sunt produse cu o intervenție minimă, reflectând influența deplină a podgoriei noastre în procesul de vinificație. Podgoria noastră produce struguri cu randament scăzut și de înaltă calitate, care sunt zdrobiți și îndepărtați în câteva minute de la culegerea manuală. Producem aproximativ 2.000 de cazuri pe an de vinuri consistente, echilibrate, cu conținut scăzut de sulfiți, vegane, fără gluten, fără OMG și prietenoase cu natura.