Tocană de stridii a bunicului

Tocană de stridii a bunicului
Tocanita de stridii a bunicului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție conține 501 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă de la Toțiretetele au 44 de fani. Dacă aveți la îndemână șobolani, biscuiți de stridii, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul și usturoiul în oală la foc mediu până când untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Amestecați șalotele în untul rumenit. Gatiti si amestecati pana la translucid, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă sherry peste șobolani în oală și se aduce la fierbere în timp ce se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă lichior de stridii rezervat, lapte și smântână în vas; aduceți amestecul la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați stridiile; gătiți până când marginile stridiilor încep să se zburlească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți din căldură.
7
Se amestecă pătrunjelul; condimentează cu sare de mare după gust. Se toarnă în boluri și se ornează cu ardei dulce și biscuiți de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Paprika DulcePaprika Dulce
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista