Tocană de stridii a bunicului
Tocanita de stridii a bunicului ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție conține 501 calorii, 7g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă de la Toțiretetele au 44 de fani. Dacă aveți la îndemână șobolani, biscuiți de stridii, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați untul și usturoiul în oală la foc mediu până când untul începe să se rumenească.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Amestecați șalotele în untul rumenit. Gatiti si amestecati pana la translucid, 5 pana la 7 minute.
Se toarnă sherry peste șobolani în oală și se aduce la fierbere în timp ce se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, 3 până la 5 minute.
Se toarnă lichior de stridii rezervat, lapte și smântână în vas; aduceți amestecul la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați stridiile; gătiți până când marginile stridiilor încep să se zburlească, aproximativ 3 minute.
Se amestecă pătrunjelul; condimentează cu sare de mare după gust. Se toarnă în boluri și se ornează cu ardei dulce și biscuiți de stridii.