Tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 371 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină auto-crescătoare, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar, Tocană de vită cu găluște de Cheddar, și Tocană de legume cu găluște de ierburi.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Se amestecă ingredientele rămase de tocană.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați făina și muștarul. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați scurtarea până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă brânza.
Adăugați lapte; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Aruncați aluatul prin linguri rotunjite pe tocană fierbinte. Capac; gatiti la foc mediu-mic 20 pana la 25 de minute sau pana cand galustele sunt ferme cand sunt presate.