Tocană de pui și legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 fel principal? Tocanita de pui și legume ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Un amestec de salvie frecat, piept de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Tocană de legume și pui, Tocană De Pui De Legume, și Tocană de pui și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, pui brun în ulei la foc mediu timp de 4-6 minute sau până când nu mai este roz.
Scurgeți dacă este necesar.
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană de legume. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Merus Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 129 de dolari pe sticlă.
![Merus Cabernet Sauvignon]()
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot