Tocană de pui și Chorizo este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo), Tocanita de Cod cu Pimenton & Chorizo, și Chorizo și tocană de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați puiul în tigaie; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 14 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți puiul, rezervând lichid de gătit; rece. Shred pui. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Saut cârnați la foc mediu-mare 2 minute.