Tocană de pui peruviană cu cartofi dulci și alune

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanita de pui peruviană cu cartofi dulci și alune ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cartof dulce tăiat julienne, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Chili de pui Peruvian cu arahide, Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), și Tocană De Pui Marocană Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați arahidele într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la sol mediu.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă arahide măcinate, apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin cartof dulce); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă puiul; gatiti 10 minute sau pana cand puiul este gata. Se amestecă coriandru.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți supa conform instrucțiunilor, dar opriți-vă înainte de a adăuga coriandru. Acoperiți supa și refrigerați până la două zile.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei; se pune într-o cratiță la foc mediu. Gatiti supa pana se incalzeste bine; se amestecă coriandru.