Tocană de pui, fasole cu unt și ardei

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, pui, fasole de unt și tocană de piper ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 174 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, bulionul de pui, coapsele de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Ardei Iute Fasole Harissa Și Tocană De Legume, Tocană de fasole Okran și unt, și Tocană de fasole cu unt și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă.
Adăugați ceapa, țelina și ardeii și prăjiți timp de 5 minute.
Adăugați usturoiul și boiaua și gătiți încă 3 minute.
Se amestecă roșiile, bulionul și fasolea de unt și se condimentează bine. Aduceți la fierbere, apoi cuibăriți coapsele de pui în sos. Acoperiți cu un capac bine fixat și dați la cuptor pentru 45 de minute.