Tocană de pui cu Okra ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.77 pe portie. O porție conține 811 calorii, 53G de proteine, și 51G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, okra și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Brownie Fără Lactate Cu Ciocolată Triplă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană de pui și Okra, Tocană de Okra a lui Najwa, și Tocană De Okra (Rețetă Arabă).
Instrucțiuni
1
Aranjați puiul în 1 strat pe o tavă, apoi presărați sare și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
2
În timp ce puiul stă, pulsează roșiile cu sucul lor într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Se amestecă apa în pasta de roșii într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pat de pui uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi pui brun, fără aglomerare, în 3 sau 4 loturi, întorcându-se ocazional, până devine auriu, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați cu clești ca rumeniți într - o oală grea de 6 până la 7 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, apoi se adaugă ceapa și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când marginile sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa, roșiile tocate, amestecul de pastă de roșii, pasta de usturoi și cayenne la pui în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Pasta De Tomate
Tomate
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Bateți împreună untul de arahide și 1 cană de bulion într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați la pui împreună cu restul de 3/4 cană de bulion, amestecând pentru a se combina bine (puiul nu va fi complet acoperit cu lichid). Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional (pentru a preveni lipirea), până când puiul este foarte fraged, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Pui întreg
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Curățați cartoful dulce și tăiați-l în bucăți de 1 inch. Se amestecă în tocană împreună cu okra, apoi se fierbe, acoperit, până când cartoful este fraged, dar nu se destramă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Cartofi
Bame
Tocană
1
Tocanita de pui, fără cartof dulce și okra, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți tocană înainte de a continua cu rețetă.