Tocană de pui cu măsline și lămâie

Tocană de pui cu măsline și lămâie
Tocanita de pui cu masline si lamaie este o fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Cu Lămâie, Măsline Și Smochine, Tocană crocantă de pui cu lămâie, anghinare, capere și măsline, și Tocană de pui cu măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare coapsă de pui în 2 sau 3 bucăți. Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui, sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați puiul (aruncați excesul de făină) într-un singur strat și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Transferați pe o farfurie.
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați usturoiul, caperele și coaja de lămâie și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CapereCapere
UsturoiUsturoi
8
Adăugați vin și fierbeți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bulion, cartofi și pui și reveniți la foc mic. Reduceți ușor căldura pentru a menține fierberea, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
BulionBulion
10
Adăugați anghinare în oală și amestecați. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 8 până la 10 minute. Se amestecă pătrunjelul, sucul de lămâie după gust și măslinele. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista