Tocană De Pui Cu Muștar

Tocană de pui muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 776 calorii, 49G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de usturoi, conserve de roșii, muștar dijon de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Cremoasă De Vită Cu Muștar, Carne De Vită Cu Găluște De Muștar, și Tocană de linte cu legume de iarnă și verdeață de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Cojiți straturile exterioare ale pielii de pe capul usturoiului până ajungeți la cuișoarele individuale. Tăiați partea superioară a capului, astfel încât carnea fiecărui cuișor să fie expusă.
Puneți capul de usturoi pe o foaie de folie, stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și închideți folia într-o pungă.
Coaceți timp de 45 de minute, până când carnea fiecărui cuișor este maro deschis și foarte moale atunci când este testată cu vârful unui cuțit.
După ce ați strecurat usturoiul în cuptor, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu într-o oală mare grea sau cuptor olandez. Lucrând în două loturi, aranjați puiul în oală, cu pielea în jos, într-un singur strat. Condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii. (Aveți grijă să nu vă ardeți cu grăsimea de pui sfârâit.)
În timp ce puiul se rumeneste, curățați și sfărâmați ceapa. Puneți carnea deoparte pe o farfurie și turnați excesul de grăsime de pui.
Puneți ceapa în oală și gătiți timp de 5 minute, până se înmoaie, amestecând regulat.
Adăugați roșiile, cimbrul, frunzele de dafin și pudra de chile măcinată și aranjați puiul peste legume.
Se toarnă vinul și se aduce la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 40 de minute, amestecând din când în când pentru a vă asigura că legumele nu se lipesc de fund.
Scoateți usturoiul din cuptor, deschideți punga și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Strângeți usturoiul din fiecare cățel într-un castron mic și zdrobiți cu o furculiță pentru a forma o pastă. Gustați și reglați condimentul. Acoperiți și puneți deoparte.
Când puiul este gătit, puneți muștarul în oală și amestecați pentru a se amesteca în sos. Întoarceți focul la mediu-mare și gătiți neacoperit timp de 10 minute, amestecând regulat, până când sosul este suficient de gros pentru a se agăța de carne. Gustați sosul și reglați condimentul.
Acoperiți și păstrați la foc mic până când este gata de servit.
Serviți peste orez sau paste (pescuiți frunzele de dafin sau pur și simplu spuneți însoțitorilor dvs. de luat masa să nu le mănânce), cu pastă de usturoi pe lateral. Tocanita și usturoiul pot fi preparate cu până la o zi înainte, acoperite și refrigerate. Reîncălziți tocanita la foc blând și aduceți pasta de usturoi la temperatura camerei înainte de servire. Sosul rămas din tocană este splendid pe paste.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din ciocolată și dovlecei de Clotilde Dusoulier. Drepturi de autor (c) 2007 de Clotilde Dusoulier publicat de Broadway Books.Clotilde Dusoulier locuiește în Montmartre. Blogul ei premiat, Chocolate & Zucchini, a fost lansat în 2003.