Friptura de pui cu lămâie și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 865 calorii, 46G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de făină, rozmarin, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin tocană de pui cu legume, Aragaz lent tocană de legume de pui cu rozmarin, cimbru și salvie, și Pui De Lămâie Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează puiul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-un cuptor olandez (diametru de 12 inci) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Așezați jumătate din bucățile de pui cu pielea în jos în tigaie. Gatiti puiul, pana se rumenesc pe ambele parti, intorcand o data, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe o farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Reduceți focul la mediu, adăugați morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Adăugați rozmarinul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8
Adăugați sucul de lămâie și răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați bulionul, ceapa, coaja de lămâie și 1 linguriță de sare și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Întoarceți pielea de pui până la oală, având grijă ca pielea să fie chiar peste suprafața lichidului, apoi puneți tocanul în cuptor. Gatiti, neacoperit, pana cand puiul este fiert, fraged si usor glazurat si maro, aproximativ 40 de minute. Ungeți puiul ocazional în ultimele 20 de minute de gătit. Între timp, folosiți o furculiță pentru a lucra restul de 2 linguri de unt în cele 2 linguri de făină pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți tocanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți și aruncați rozmarinul și aranjați toate legumele și puiul (rezervând sucurile în tigaie) într-un vas/castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Puneți cuptorul olandez la foc mediu și bateți amestecul de unt/făină în sucuri până se dizolvă. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Se toarnă sosul peste pui și se servește imediat peste tăiței cu unt.