Slow-aragaz cămară tocană de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 364 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, mazăre, brânză cremă de arpagic și ceapă philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Cu Cămară Cu Aragaz Lent, Din cămară: Ro * Tel (pui cu aragaz lent și Andouille Jambalaya), și Slow Cooker Supa de pui picant – cu variante pentru a se potrivi cămară dumneavoastră.
Instrucțiuni
1
Aruncați puiul cu făină în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mazărelor și cremă de brânză; se acoperă cu capac.