Tocană De Pui Cu Aragaz Lent

Tocanita de pui cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sos de pui prăjit, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, și Tocană De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, aruncați cartofi, morcovi și ciuperci. Aranjați puiul pe amestecul de legume.
Presărați sare, ceapă și usturoi praf peste pui. Se amestecă pasta de roșii în borcan de sos.
Se toarnă amestecul de sos și vinul peste tot.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.