Tocană De Pui Cajun

Cajun Chicken Stew ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 15. Un amestec de usturoi, pulpe și coapse de pui pe piele, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Pui Cajun, Tocană De Pui Cajun, și Tocană De Pui Cajun.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, amestecați împreună ceapa, morcovii, usturoiul, nautul și făina. Se condimentează cu sare și piper.
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați puiul cu condimente.
Adăugați pui în tigaie într-un singur strat; lucrați în loturi, dacă este necesar. Se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total, întorcându-se o dată (puiul nu trebuie gătit).
Adăugați la aragazul lent. Repetați cu puiul rămas, dacă este necesar.
Reduceți căldura la mediu; se toarnă suc de legume în tigaie. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile rumenite de jos. Gatiti 2 minute; adăugați la aragazul lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când puiul este fraged cu furculița, 4 până la 5 ore.