Tocană de porc și Hominy cu ardei iute roșii (Pozole Rojo)
Friptura de porc și Hominy cu ardei iute roșii (Pozole Rojo) este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 6,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de usturoi, ulei vegetal, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pozole Rojo-tocană de porc și Hominy, Oala sub presiune Pozole (tocană de porc și Hominy), și Oala sub presiune Pozole (tocană de porc și Hominy) Skinnytaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați căței de usturoi și rezervați 2 pentru sosul chile. Feliați usturoiul rămas. Într - un ceainic greu de 7 până la 8 litri aduceți apă și bulion doar la fierbere cu usturoi feliat și carne de porc. Îndepărtați suprafața și adăugați oregano. Fierbeți ușor carnea de porc, neacoperită, până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bulion
Ardei Iute
Sos
Apă
Carne De Porc
2
În timp ce carnea de porc fierbe, purtând mănuși de protecție, aruncați tulpinile din ardei iute și într-un castron combinați ardeii iute cu apă fierbinte. Înmuiați ardeii iute, întorcându-i ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați ceapa în bucăți mari și într-un blender pur și simplu cu ardei iute și lichid de înmuiere, usturoi rezervat și 2 lingurițe de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați carnea de porc cu clești pe o tăietură și rezervați amestecul de bulion. Tăiați carnea de porc, folosind 2 furculițe și aruncați oasele. Clătiți și scurgeți hominy. Întoarceți carnea de porc la amestecul de bulion și adăugați sosul chile, hominy și sarea de linguriță rămasă. Se fierbe pozole 30 de minute și, dacă este necesar, se condimentează cu sare. Pozolul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hominy
Bulion
Ardei Iute
Sos
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Clește
5
În timp ce pozole fierbe, stivuiți tortilla și înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
6
Tăiați jumătățile transversal în benzi subțiri. Într - o tigaie de 9 până la 10 inci, încălziți uleiul de 1/2 inch până când este fierbinte, dar nu fumează și prăjiți fâșii de tortilla în 3 sau 4 loturi, amestecând ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Benzi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați fâșiile de tortilla cu o lingură cu fante, prăjite pe hârtie maro sau prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
8
Transferați fâșiile de tortilla într-un castron. Fâșiile de Tortilla pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Serviți pozole cu benzi de tortilla și boluri de acompaniament.